Här sitter vi och sliter

Men det är inte så farligt som det ser ut/låter. Det är rätt kul faktiskt! Nu produceras originaljulkorgarna. På onsdag har vi en stor beställning som ska levereras. Spännande!


Julmarknad


Julkorg

Idag stod vi som sagt på UFs julmässa på Marieberg. Försäljningen gick hyffsat bra, men vi har varor över. Så vi erbjuder nu er att köpa dem för ett förmånligt pris.
I Julkorgen ingår grovmald svartpeppar, vitpeppar, kanel, mandel, tryfflar, fudge och en söt dofttvål. Allt detta för endast 150 kr.
Så hör av er om ni är intresserade. Antingen här, eller på våran facebooksida, eller direkt till någon av oss.

Fredagsjobb inför julmarknad

Hej på er och ursäkta för ett lite längre bloggbreak. Tre av oss har haft repetitioner inför vår årliga julshow i skolan de senaste två veckorna (som ingår i vår utbildning) och har därför inte haft några vanliga lektioner. Därav har vi inte kunnnat jobba riktigt så mycket som vi är vana vid, men nu är vi igång för fullt inför julens beställningar och leveranser.

Imorgon hittar ni oss på julmarknaden inne på Marieberg Galleria mellan kl. 13-15, där vi kommer att stå och sälja vår berömda julkorg. Eftersom vår originaluppsättning tog slut nästan direkt satte vi ihop en lite billigare variant för 200 kr. Så idag hämtade vi en beställning hos en av våra leverantörer, GSD i Hallsberg, och satte sedan igång att börja packetera ihop 24 st julkorgar inför morgondagen. Julkorgen är, enligt oss, den ultimata julklappen som passar alla smaker, kvinna som man. Det är en grym julkorg med bl.a. chokladtryfflar, fudge, olika kryddor, mandel och en superhärlig dofttvål - allt detta till ett väldigt förmånligt pris! Först till kvarn helt enkelt!

Om det blir julkorgar över är beställningar välkomna här i bloggen eller i vår facebookgrupp Goodie Bag UF. Men mer om det om ett litet tag. Hoppas vi ses imorgon!


Goodie Bag UF med en av våra leverantörer, GSD AB i Hallsberg.

Saker högt och lågt när packeteringen sätts pågår!

Våra grymma klisteretiketter samt vår första färdigställda produkt!

3 timmar senare - 24 st grymma julkorgar färdigställda. Dessa är nu inlastade i bilarna, redo för en mysig julmarknad!

/Sandra

RSS 2.0