Mässbilder

Mobilbloggningen ville inte låta mig ladda upp alla bilder. Här kommer resterande;

Montern. Skulle ha tagit en före-bild. En supertråkig, ful och sönderskavd väggmonter som blev uppiffad med hjälp av tapeter osv. Vi fick inte pris i tävlingsgrenen som bästa monter, men flera kom fram och sa att de tyckte det var den finaste, superkul!

Här stod vi och hängde mellan 12-17.30. Tyvärr lyckades Maja med att blunda på den enda skarpa bilden i serien, haha ;)

Uf-mässan 2012

Igår var det alltså uf-mässa inne på Conventum. Det blev en lång och spännande dag, över 12h av bärande, monterbygge, stående vid montern osv. Vi var helt slut sedan, men nöjda med dagen! Fick lite sålt men har kvar några ljuslyktor som vi nu ska få sålda innan det är dags att lämna in slutrapporten och avveckla vårt söta lilla företag. Bitterljuvt!

 


The big day

Hej på er! Idag är vår stora dag, då vi ska in och delta i årets uf-mässa på Conventum! Vi och 115 andra glada företag står och visar upp/säljer våra produkter. Välkomna in mellan 12-17.30!


Vårprodukterna!


Detta är alltså våra vårprodukter. Den stora till vänster består av en stor vit ljuslykta innehållandes två charmiga muggar i lantlig/romantisk stil, fyra olika fröpåsar inför vårens trädgårdsarbete (morot, krasse, persilja och sockerärtor) samt franska fruktkolor. Den stora produkten säljs för ett kanonpris på 200 kr. Av dessa kommer vi att sälja 4 stycken på mässan.

Till höger har vi vår lilla produkt. Det är en likadan vit ljuslykta i en lite mindre modell som är proppfylld med franska fruktkolor (efter att bilden togs fyllde vi upp alla små med fruktkolor upp till kanten.) Av denna produkt finns det 8 stycken kvar och dessa kommer vi att sälja för endast 50 kr på mässan.

Dessa produkter är perfekta presenter eller gå-bort-gåvor till rimliga priser. Ses på mässan!

Nästa: UF-mässa!

Hej på er! Long time, no see. De senaste två månaderna har vi jobbat för fullt med att utveckla vår vårprodukt, dvs. först och främst försöka komma på någon ny produkt efter vår julkorgssuccé, och sedan leta rätt på passande produkter hos leverantörer. Det har gått åt många timmar till runtletande, runtringande, besök hos leverantörer, att beställa produkter samt att testa sätta ihop det till en produkt sedan. Det har också gått åt mycket tankekraft och energi, givetvis, men då är det tur att vi har så roligt ihop! Vi har också jobbat med att sätta ihop montern till mässan.

Nu har vi precis färdigställt vårprodukten (eller ja, egentligen är det två olika produkter, visar i ett nytt inlägg strax.) Dessa har vi gjort i en liten upplaga, då vi strax ska avveckla vårt företag och eftersom julkorgen var vår huvudprodukt som uf-företag.

På måndag (19/3) mellan kl. 12-17.30 hittar ni oss på Conventum på den regionala UF-mässan! Vi kommer att ha några produkter till försäljning för de intresserade! Passa på att träffa oss och att se alla andra duktiga UF-företagare i länet, 115 stycken företag ska närvara! Riktigt skoj.
Bilder från idag då vi som vanligt avverkade ett 4-timmararbetspass. Hann bl.a. med att hämta ut en sista beställning hos GSD AB i Hallsberg, sedan åkte vi ner till Askersund och satte ihop alla ljuslyktor samt att packa ihop inför mässan. Vi avslutade eftermiddagen med att måla våra lådor som kommer att bli vår produkthylla i montern! Effektivitet när det är som bäst!

/Sandra

RSS 2.0