Nästa: UF-mässa!

Hej på er! Long time, no see. De senaste två månaderna har vi jobbat för fullt med att utveckla vår vårprodukt, dvs. först och främst försöka komma på någon ny produkt efter vår julkorgssuccé, och sedan leta rätt på passande produkter hos leverantörer. Det har gått åt många timmar till runtletande, runtringande, besök hos leverantörer, att beställa produkter samt att testa sätta ihop det till en produkt sedan. Det har också gått åt mycket tankekraft och energi, givetvis, men då är det tur att vi har så roligt ihop! Vi har också jobbat med att sätta ihop montern till mässan.

Nu har vi precis färdigställt vårprodukten (eller ja, egentligen är det två olika produkter, visar i ett nytt inlägg strax.) Dessa har vi gjort i en liten upplaga, då vi strax ska avveckla vårt företag och eftersom julkorgen var vår huvudprodukt som uf-företag.

På måndag (19/3) mellan kl. 12-17.30 hittar ni oss på Conventum på den regionala UF-mässan! Vi kommer att ha några produkter till försäljning för de intresserade! Passa på att träffa oss och att se alla andra duktiga UF-företagare i länet, 115 stycken företag ska närvara! Riktigt skoj.
Bilder från idag då vi som vanligt avverkade ett 4-timmararbetspass. Hann bl.a. med att hämta ut en sista beställning hos GSD AB i Hallsberg, sedan åkte vi ner till Askersund och satte ihop alla ljuslyktor samt att packa ihop inför mässan. Vi avslutade eftermiddagen med att måla våra lådor som kommer att bli vår produkthylla i montern! Effektivitet när det är som bäst!

/Sandra

Kommentarer
Postat av: Lars Lindblom

hejJag har köpt en fruktkola som liknar ert ätr tillvärkat i Frankrike som imp är gsd om det är er sak eller importen kan ni länka ev hem adressen? Så jag har en fråga om E471 om den är vegansk eller kött för den är talg och det är den enda sak som jag såg att var ifrån djur men finns en vegansk altarnativ för jag är vegan

2014-01-04 @ 14:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0